En venlig reminder

april 16, 2021 11:32 pm Published by Leave your thoughts

Bestyrelsen vil endnu engang minde jer alle om, at vi har lukket ned for storskralds området. Hvilket også indebærer at det er forbudt, at smide sit affald andetsteds end ned i de opsatte containere. Og hvis man så samtidig vælger den korrekte container i forhold til indholdet af ens skrald, så ville skralde ordningen kører problemfrit.

Desværre oplever vi kontinuerligt, at der er folk der ikke helt har forstået konceptet, og efterlader storskrald ved siden af containerne. Vi betaler som forening eksterne for at varetage bortskaffelsen af affaldet, hvilket det koster foreningen mange unødvendige kroner.

Fremadrettet vil vi opfordre alle beboere, til at læse reglerne for skralde ordningen. Efterlader man skrald uden for containerne, vil man personligt blive opkrævet for bortskaffelsen af affaldet.

Vi håber oprindeligt at vi kan undgå disse problemer i fremtiden, og at alle foreningens beboere er voksne nok til at varetage deres eget skrald.

God weekend.

Bestyrelsen

Categorised in: ,

This post was written by bogevangweb