Storskraldsordningen Lukker

september 30, 2020 7:55 pm Published by Leave your thoughts

 

Storskraldsordningen Lukker

 

Vi har i bestyrelsen set os nødsaget til at lukke vores storskralds plads. Det skyldes at der kontinuerligt bliver efterladt affald der ikke skal stilles som storskrald og at der generelt er mangel på korrekt sortering. Derudover har vi en formodning om at der er udefrakommende der udnytter vores ordning. Alle disse ting giver en masse udfordringer, da vi skal bøvle med alt det der reelt ikke er til storskrald og udover det sortere det for folk. Vi har på nuværende tidspunkt heller ikke fundet en erstatning for Nanso vores forhenværende vicevært, så vi har ikke nogen der på nuværende tidspunkt kan facilitere tømning af storskrald. Så konklusionen har været at lukke ned for ordningen med øjeblikkelig virkning. Vi har dog drøftet at få en anderledes storskraldsordning iværksat, men da vi er midt i en arbejdsproces melder vi intet ud om den nye ordning før vi har noget konkret.

Følg med i udviklingen på hjemmesiden www.boegevang.dk eller hold øje med opslagstavlerne i opgangene.

Categorised in: ,

This post was written by bogevangweb