Rotter!

september 28, 2020 1:05 pm Published by Leave your thoughts

Rotter i Bøgevang

Der har i løbet af sensommeren været observeret rotter gentagne gange i og omkring vores bede beliggende ved endegavlene. Det har resulteret i at vi har haft besøg af kommunens rottefænger, i pågældende sag en flink fyr ved navn Finn. Efter at vi var blevet aflagt et besøg af rottefængeren Finn, vurderede han at der vi skulle fjerne deres mulighed for reder, som der var i de store bede og at vi skal have sikret vores faldstammer.
I skrivende stund har vi fået Hededanmark til at rydde bedene væk og så græs. Og der arbejdes på at finde nogen til at forestå sikringen af alle faldstammerne. Vi håber at disse tiltag er nok til at eliminere rotterne i vores ejendomme og omkringliggende. Hvis man skulle observere rotter fremadrettet bedes man kontakte formanden, så vi kan komme dette problem til livs.

Categorised in: ,

This post was written by bogevangweb