Ny Bestyrelse

august 28, 2020 3:21 pm Published by Leave your thoughts

Mandag d. 24 august kunne den nyvalgte bestyrelse sætte sig sammen for første gang. Efter endt generalforsamling onsdag d. 19 august, hvor vi måtte ud i et historisk uset kampvalg før den nye bestyrelse var fundet, var valget faldet på Lærke Grandjean, Claus Olsen og Mathias Stenderup. Yderlige stillede Bente Frydendal Kristensen og Ole Sloth Andersen som suppleanter. Efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelses sig således.

  • Bestyrelsesformand Mathias Stenderup
  • Næstformand Claus Olsen
  • Bestyrelsesmedlem Lærke Grandjean
  • Suppleant Bente Frydendal Kristensen
  • Suppleant Ole Sloth Andersen

Mandag aften var så første møde for den nye bestyrelse, hvor der blev forventningsafstemt medlemmerne imellem og yderligere lavet en arbejdsfordeling og en plan for den kommende tid i ejerforeningen Bøgevang.

Referatet af bestyrelsesmøderne vil fremadrettet blive sendt ud straks efter afholdte møder, for at øge kommunikationen omkring foreningens aktiviteter. Referatet bliver hængt op i alle opgange og lagt ud på hjemmesiden boegevang.dk

 

MVH

Bestyrelsen

 

 

 

Categorised in:

This post was written by bogevangweb